Media

Algemeen

filter Album bekijken
12 februari 2021

Klasfoto's carnaval

filter Album bekijken
01 september 2020

Eerste schooldag 2020

filter Album bekijken
30 augustus 2021

Een blik op onze kleuterklassen

filter Album bekijken
30 augustus 2021

Een blik op onze lagere klassen

Sport op school

Op 16 juni vond in de topsporthal van Gent de apotheose van de Stichting Vlaamse schoolsport plaats : een feestelijke  afsluiter van het schoolsportjaar met als actieplan "Sport beweegt je school".

Ook onze school is gelauwerd en heeft de laureaatplaat en een set softballen als prijs ontvangen.Met "Sport beweegt je school " probeert de school een sportieve dynamiek te creëren, die de kinderen aanzet om een gezonde, fitte en sportieve levensstijl te verwerven.  Het voorziet ook in de uitbouw van een bewegingsrijke omgeving tijdens de verschillende momenten van de schooldag, voor, tijdens of na de lessen (bewegingstussendoortjes, speelkoffers, speelplaatsspelen, sportdagen, woensdagnamiddagsport, multi-move, ...) met als slogan : FIT -FAIR - FUN FOR ALL !  Dank aan allen die zich hiervoor inzetten .

 

Foto's kleuter

filter Album bekijken
12 februari 2021

Klasfoto's carnaval

filter Album bekijken
22 maart 2018

Kleuterfeest 2018: De ijskonining

Project afval

Als start van het project kwam de prinses van ‘Viesvuilland’ op bezoek.  Ze leerden er wat afval doet met de natuur en hoe we afval kunnen vermijden.  Maar ook hoe we die vele soorten afval sorteren in de juiste vuilnisbak of zakIn de klassen werd dit project enthousiast verder uitgewerkt.

Als orgelpunt werd een tentoonstelling opgezet.  Alle met afval gemaakte  ‘kunstwerkjes’ waren er te bezichtigen in de polyvalente zaal.

Bekijk hieronder het filmpje.

Iedereen vond het ‘geweldig’ en sorteren kunnen onze kleuters nu als de beste!

Herbekijk onze reclamefilmpjes van het kleuterfeest: